Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-19 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501 Kč a máte dopravu ZDARMA
Co je nového?
25.10.2020
Respirátory s účinností více než 95 % na skladě
Respirátory za lidové ceny? Jsme vždy o krok dál než konkurence, takže vám přinášíme respirátory FFP2 s účinností více než 95 % za cenu 39 Kč/ks. Mrkn... číst celé
25.10.2020
K rouškám filtry zdarma!
Filtry zvýší účinnost roušek z nuly na 81 %. Proto ke každé roušce získáte 10 ks filtrů. To proto, abyste si mohli vyzkoušet, že tyto naprosto prodyšn... číst celé
25.10.2020
Nanovlákněný filtr do roušky role
Právě jsme naskladnili role materiálu, ať máte do zásoby pro celou rodinu. Limitované množství rolí s návinem 50 metrů můžete objednávat zde. číst celé
Novinky, co novinkami bývaly...

Certifikovaná účinnost Covid-filtryDoprava zdarma Covid-filtry.cz

 

Roušky s TULkou

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

ZAJÍMÁ VÁS | RADY, TIPY

Certifikáty jsou důležité. Jak nenaletět?
14.11.2020 Rady | tipy
Certifikáty jsou důležité. Jak nenaletět?
Ochranné pomůcky, které mají podvodné či falešné certifikáty, mohou poškozovat zdraví. Dejte si tedy pozor, co kupujete. číst celé
Jak vytvořit filtr do roušky?
Jak vytvořit filtr do roušky?
Chcete zvýšit účinnost své roušky s kapsou na maximum? Stačí si pořídit jednorázové filtry. číst celé
Jak se vyznat v respirátorech?
31.10.2020 Rady | tipy
Jak se vyznat v respirátorech?
Respirátor je filtrační polomaska, která je určena pro jednorázové, nebo opakované použití. číst celé
Jak správně nosit ochranné pomůcky?
22.10.2020 Rady | tipy
Jak správně nosit ochranné pomůcky?
Zda si vybrat látkovou roušku, chirurgickou roušku či respirátor závisí na zhodnocení nejen rizikovosti prostředí, ale i činnosti, kterou provozujete.... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde si zboží můžete vyzvednout?

Covid-filtry.cz

Mattioliho 19

106 00  Praha 10

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-19 hod.)
Copyright 2020 Covid-filtry. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz