Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501 Kč a máte dopravu ZDARMA
Co je nového?
21.05.2021
Kupujte jen výrobky, které ochrání!
Řada respirátorů, které jsou na našem trhu, nedokáže prokázat deklarovanou účinnost. Přečtěte si článek, který o šmejdech pojednává. My prodáváme jen... číst celé
26.03.2021
Výhodné balení respirátorů
Protože nejčastěji nakupujete ve velkém, připravili jsme malou pozornost pro každého z vás. Respirátory ve větším balení jsou cenově výhodnější.  číst celé
06.03.2021
Naše filtry na úrovni chirurgické roušky!
Ministr Blatný konečně upřesnil, zda je možné využít k ochraně meltblown filtry. Ano! Přečtěte si celý článek zde. číst celé
Novinky, co novinkami bývaly...

Certifikovaná účinnost Covid-filtryDoprava zdarma Covid-filtry.cz

 

Roušky s TULkou

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

ZAJÍMÁ VÁS | RADY, TIPY

Seznam nebezpečných respirátorů
30.12.2020 Rady | tipy
Seznam nebezpečných respirátorů
Časopis dTest uvedl seznam nebezpečných respirátorů. Takových, jejichž deklarovaný záchyt částic je nedostatečný. Doporučujeme studovat certifikáty, n... číst celé
Certifikáty jsou důležité. Jak nenaletět?
14.11.2020 Rady | tipy
Certifikáty jsou důležité. Jak nenaletět?
Ochranné pomůcky, které mají podvodné či falešné certifikáty, mohou poškozovat zdraví. Dejte si tedy pozor, co kupujete. číst celé
Jak vytvořit filtr do roušky?
Jak vytvořit filtr do roušky?
Chcete zvýšit účinnost své roušky s kapsou na maximum? Stačí si pořídit jednorázové filtry. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Copyright 2021 Covid-filtry. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.