Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501 Kč a máte dopravu ZDARMA
Co je nového?
28.02.2021
O filtrech, které nabízíme, se diskutuje
Ministr Blatný byl vyzván, aby potvrdil akceptovatelnost meltblown filtru jako alternativu ochrany dýchacích cest. Děkujeme Fóru24 za pomoc při zjišťo... číst celé
25.02.2021
2 vrstvy filtru = více než 95% účinnost
Potvrzená účinnost filtrů laboratoří je 81% v jedne vrstvě. Ačkoliv už téměř 2 měsíce prosíme Ministerstvo zdravotnictví, aby nám potvrdili tyto filtr... číst celé
24.02.2021
VÝPADEK E-MAILŮ
Ztratit e-maily, to je snad to nejhorší, co si můžete přát. A přesně to se podařilo správci našeho e-shopu. Pokud tedy čekáte na odpověď, prosíme, kon... číst celé
Novinky, co novinkami bývaly...

Certifikovaná účinnost Covid-filtryDoprava zdarma Covid-filtry.cz

 

Roušky s TULkou

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

ZAJÍMÁ VÁS | RADY, TIPY

Seznam nebezpečných respirátorů
30.12.2020 Rady | tipy
Seznam nebezpečných respirátorů
Časopis dTest uvedl seznam nebezpečných respirátorů. Takových, jejichž deklarovaný záchyt částic je nedostatečný. Doporučujeme studovat certifikáty, n... číst celé
Certifikáty jsou důležité. Jak nenaletět?
14.11.2020 Rady | tipy
Certifikáty jsou důležité. Jak nenaletět?
Ochranné pomůcky, které mají podvodné či falešné certifikáty, mohou poškozovat zdraví. Dejte si tedy pozor, co kupujete. číst celé
Jak vytvořit filtr do roušky?
Jak vytvořit filtr do roušky?
Chcete zvýšit účinnost své roušky s kapsou na maximum? Stačí si pořídit jednorázové filtry. číst celé
Jak se vyznat v respirátorech?
31.10.2020 Rady | tipy
Jak se vyznat v respirátorech?
Respirátor je filtrační polomaska, která je určena pro jednorázové, nebo opakované použití. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde si zboží můžete vyzvednout?

Covid-filtry.cz

Ke Krči 44

140 00  Praha 4

Přesné instrukce vám přijdou do e-mailu hned, jak bude objednávka vyřízena. 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Copyright 2021 Covid-filtry. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.